Borderlisten

Der findes en nordisk mailliste for alle, der er interesserede i border terriere. Der er over 300 medlemmer, og listen er åben for alle interesserede.

Du bliver medlem ved at klikke på det efterfølgende link og vælge:
  • "Sign up now" hvis du ikke har en Yahoo! ID
  • "Existing Yahoo! users" hvis du har en Yahoo! ID

Click here to join borderterrier
Klik for at tilmelde dig borderlisten

På gruppens hjemmeside har du adgang til en række forskellige funktioner. Bl.a. kan du angive om du vil modtage mails, som sendes til listen, enkeltvis, daglig eller om du vil se dem via hjemmesiden. Du kan invitere andre til at blive medlemmer af gruppen. Du kan få koden til ovenstående reklame for hjemmesiden, som du kan indsætte på din egen hjemmeside. Og der er flere andre funktioner.

Maillisten kan bruges til at fortælle om oplevelser med border terriere, stille spørgsmål, sende resultater, komme med ideer, starte diskussioner osv. Bare det har noget med border terriere at gøre. Selvfølgelig skal tonen være ordentlig, men det burde næsten være unødvendigt at skrive. Personlige angreb tillades ikke, og der må ikke annonceres med hvalpe eller varer.

Og husk, at listen er så god som medlemmerne ønsker den skal være! Så hvis I er aktive, sker der en masse!

Hvis du har nogen spørgsmål eller problemer i relation til listen er du velkommen til at kontakte Paul Lysholdt Rasmussen her.

» Til toppen