Kennel Border to Borders Gravprøvepræmie (indstiftet 2000)

Vindere

Vinder 2009

Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)

Borderby's American Bluemaestro (Frasse) opdrættet af Ann-Charlotte Nilsson kennel Borderby´s vandt enkelt gravprøve i Bjæverskov 8. februar 2009 (dommer Bert Pettersson, Sverige).

"Frasse är född 2006-04-13 och är efter Damdyke Gentil Hugel och Borderby´s Elektra. Han är SVCH och har godkänt grytkaraktärsprov. Han blev BH-4 på årets border 2008."

Vinder 2007

Se billedet i stor (åbner i nyt vindue) Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)

Dueslagets Gustaf opdrættet af Hanne Larsen vandt enkelt gravprøve i Bjæverskov 13. maj 2007 (dommer John Andersen).

Jeg er meget, meget glad og stolt på min hunds vegne.

Vi skulle oprindeligt have været til prøve sidste år i september, fordi han gik blændende anden og tredie gang han overhovedet var i grav, men desværre blev han påkørt sidst i juni måned og efter en månedstid hjemme i bur og hvalpegård, mente vi han havde godt af at se lidt andet, så vi tog på camping-ferie i Europa, og derfor var vi ikke klar til september-graven.

Så var der prøve i vinter, men da frøs det så meget den søndag, at dommeren (John Andersen fra Sønderjylland) ikke kunne kommer over broen, så derfor denne lidt atypiske prøve i maj.

Gustaf er født 08.08.2005 og bor sammen med en ruhåret gravhund på fire år; de har meget til fælles, blot ikke deres ydre. De bliver brugt til praktisk jagt, og har deres eget revir omkring skov og strand i Liseleje ved Frederiksværk.

Birgit og Gustaf

Vinder 2006

Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)

Sjödjurets Elegante opdrættet af Jennie Kryhl vandt enkelt gravprøve i Bjæverskov 2. april 2006 (dommer Börje Henriksson).

Vinder 2005

Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)

Borderhouse X-tra vinder af enkelt gravprøve i Bjæverskov 17. april 2005 (dommer Leif Karlsson).

Borderhouse X-tra vandt sin første gravprøve med fuldt point tal, kun 14 måneder gammel. Han er resultatet af et langt og godt samarbejde med kennel Foxforest i Finland. Han er efter årets border 2004 Foxforest Last Crusader og årets border 2003 Borderhouse Silly Susan. Tusind tak til Tuija og Seppo for et fantastisk samarbejde.

Vinder 2004

Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)

Öresunds Open Mind (Manda) vinder af enkelt gravprøve i Bjæverskov 28. marts 2004 (dommer Margaretha Grafström).

Manda er født 20.01.2003 og er efter IntCh Nord V-03 Foxforest Formula One (Kimi) og SUCh DKUCh J Gibas Habanero (Lucia). Manda er opdrættet og ejet af Öresunds (Karin & Tommie Isaksson). Manda blev BIR och fik sit første certifikat på Malmös Internationale udstilling 21. marts 2004. Inden da er hun blevet BIR hvalp på fire udstillinger i Sverige. "Ja hon är en smuck liten dame med full fräs i. En dejlig en."

Vinder 2003

Se billedet i stor (åbner i nyt vindue)

Kali-Kama Bloody Mary (Mary) vinder af enkelt gravprøve i Bjæverskov 23. marts 2003.

Vinder 2000

Tusneldas Derrik vinder af enkelt gravprøve i Bjæverskov 13. maj 2000.


Regler

  1. Border to Borders ærespræmie er indstiftet af kennel Border to Border ved Kirsten Dünweber og Paul Lysholdt Rasmussen.
  2. Ærespræmien er en pokal, indgraveret "Border to Borders ærespræmie".
  3. Border to Borders ærespræmie skal anvendes som præmie til særligt fremragende terriere på grav.
  4. Border to Borders ærespræmie er evigt vandrende og kan ikke vindes til ejendom.
  5. Ærespræmien gives indtil videre til bedste hund med 1. præmie på enkelt gravprøve ved Sjællandske Prøveudvalgs 2. forårsprøve.
  6. Vinderen af ærespræmien et givent år skal lade ærespræmien indgravere med årstal for præmiering og hundens navn i henhold til stambogen. Vinderen skal tillige på 1 eller 2 sider i den medfølgende præmiebog indsætte ét eller flere billeder af hunden og skrive om hunden.
  7. Hvis der ikke afholdes to forårsprøver et år, eller hvis gravprøverne ophører, beslutter indstifterne hvorledes ærespræmien skal anvendes. Ærespræmien skal dog under alle omstændigheder anvendes som præmie til terriere på grav.
  8. Hvis der i ét eller flere år ikke afholdes arrangementer, hvor ærespræmien kan anvendes i henhold til intentionerne, går den de pågældende år tilbage til indstifterne.

Solrød, den 22. april 2000
Kirsten Dünweber og Paul Lysholdt Rasmussen

» Til toppen